به گزارش راهبرد معاصر، محمد جواد شیخ رئیس هیاتمدیره صندوق بازنشستگی شرکت مس ادامه داد: بخش دیگری از شکایت مطرح شده مربوط به ابطال مصوبه است که در این زمینه نیز با پیگیریهای مدیریت ارشد شرکت مس و همچنین برگزاری جلسه با رئیس و اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و سرپرست وزارت تعاون،کار و تامین اجتماعی و بعد از آن با دیوان عدالت اداری، امیدواریم هر چه سریعتر منتج به نتیجه شود.
شیخ همچنین با اشاره به مکاتبات مختلفی که با رئیس جمهور محترم به منظور ابطال مصوبه مورد نظر انجام گرفته است افزود: این امر از سوی نهاد ریاست جمهوری پیگیری میشود.
وی با بیان اینکه به طور قطع پیگیری میکنیم تا مصوبه ماده 17 شورای عالی رفاه و تامین اجتماعی مشمول صندوق بازنشستگی شرکت مس نشود و باطل شود، تاکید کرد: ماهیت صندوق خصوصی است؛ لذا مشغول ماده 17 نمی شود.
رئیس هیاتمدیره صندوق بازنشستگی شرکت مس در ادامه ضمن ابراز تشکر از دکتر رستمی مدیرعامل شرکت مس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی و وزارت رفاه گفت: سرپرست وزارت رفاه با ما در این مسئله هم عقیده بود و نامه دکتر پورابراهیمی برای ابطال مصوبه را به امور حقوقی ریاست جمهوری ارجاع دادند.
وی همچنین در زمینه امور شدن صندوق بازنشستگی شرکت مس که مصوبه مجامع عمومی قبلی شرکت ملی مس بوده است، توضیح داد: یک سری اقدامات اجرایی انجام شده که می توان به اخذ مصوبه شورای بورس اشاره کرد و پیش از این نیز مصوبه وزارت رفاه را در این رابطه اخذ کردهایم.
رئیس هیاتمدیره صندوق بازنشستگی شرکت مس یادآور شد: این مسئله چند سالی به عنوان تکلیف مجمع مطرح شده و اکنون موافقتهای لازم اخذ شده است. همچنین کارگروهی در این زمینه با دستور مدیرعامل شرکت مس به منظور فراهم کردن مقدمات تبدیل موسسه صندوق به امور بازنشستگی تشکیل شد.
وی تصریح کرذ: کارگروه مکلف شد ابعاد حقوقی این مسئله را بررسی تا سریعتر اجرایی شود. انشالله با امور شدن، صندوق از این وضعیت خارج شده و مشکلات بسیاری حل میشود.
شیخ اظهار کرد: با تحقق این مصوبه اموال و داراییهای صندوق و تعهداتش به شرکت ملی مس منتقل میشود و بازنشستههای عزیز صنعت مس مانند کارکنان مس دغدغهای از این بابت نخواهند داشت.
وی در خصوص اقداماتی که در صدر برنامههای تحول در صندوق بازنشستگی شرکت مس قرار گرفته و در حال اجرایی شدن است، گفت: ساماندهی وضعیت شرکتهای تابعه و شفاف سازی عملکرد آنها، شناسایی و انجام امور اجرایی برای ورود شرکتهای زیر مجموعه صندوق که ظرفیت و شرایط ورود به بورس و فرابورس را دارند، تعیین تکلیف شرکتهای زیان ده و شناسایی علل زیان دهی، انحلال یا ادغام شرکتهای زیانده با دیگر شرکتها، سرمایهگذاری در زنجیره ارزش شرکت مس و صنایع پایین دستی با مشارکت شرکت ملی مس، همچنین برنامهریزی برای احداث کارخانه تولید کنسانتره مس از طریق شرکتهای زیرمجوعه صندوق به منظور ایجاد ارزش افزوده و درآمد پایدار از جمله برنامه هایی است که درصدد عملیاتی شدن آن هستیم.
شیخ شناسایی و مدیریت داراییهای صندوق بازنشستگی، هم افزایی از طریق شناسایی پتانسیل شرکتها در حوزه مورد فعالیتشان، پیگیری مسائل حقوقی و استرداد اموال تضییع شده صندوق بازنشستگی از طریق واحد حقوقی، ایجاد بازار تأمین مالی سرمایهگذاری بین شرکتهای زیرمجموعه صندوق و کاهش تدریجی وابستگی این گروه به شرکت ملی مس را از جمله اقدامات مهمی برشمرد که هماکنون در دستور کار قرار گرفته است و در صندوق بازنشستگی شرکت ملی مس محقق خواهد شد./ فارس